LST

京のひとひら | KYO NO HITOHIRA

秋を感じる

先日、京料理さくらいさんへLSTスタッフでお食事をさせていただきました。

日頃ご披露宴のサポートをさせていただきながら
拝見している京料理さくらいさんのご婚礼お料理のひとつ、「むしり鯛」。

「1匹の鯛をみなさまに少しずつお分けすることで
 本日の幸せもみなさまに届きますように…と想いを込めたお料理です」
とご紹介くださいました。

心のこもったお料理に松茸や秋刀魚、銀杏など秋の味覚が彩られ
スタッフ一同、目でも楽しみながら幸せなひとときを過ごさせていただきました。

美味しいお食事を本当にありがとうございました。

LST京都本店 プランナー H


We had dinner with other LST staff at “Sakurai (ryoutei restaurant)” the other day.

We have seen “Mushiri-dai” many times as it is one of the dishes served at the wedding reception at Sakurai.

They explained that tai(=sea bream) represented the happiness and this dish was served to share the happiness with everyone.

We all enjoyed the taste of Autumn food such as Matsutake Mushroom, Saury and Ginkgo Nuts which were not only delicious but beautiful to the eyes.
We really had a good time.

Thank you for the delicious meals, Sakurai.

By H / LST Wedding Kyoto

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
【 2014年11月10日 】【 京のコト
ページトップへ