LST

京のひとひら | KYO NO HITOHIRA

京料理さくらいさん

先日、京料理さくらいの皆様とお食事をご一緒させて頂きました。
鴨川沿いの桜並木の下、楽しいひとときを過ごさせて頂く春の恒例行事です。

さくらいさんの歴史や上賀茂神社さんのこと、
サポートさせていただいたお客様のお話などをさせていただくなかで

「好きな料理をさせてもらって、お客様に喜んで頂いて、
こんなに良い仕事はない」

というお話がありました。

さくらいさんでのご披露宴にご出席くださった皆様は
口をそろえて「お料理が本当に美味しかった」とおっしゃってくださいます。
お料理が好き、お客様が好きというさくらいさんの温かいお気持ちが
きっと皆様に伝わっているのですね。

今年は2名のスタッフがさくらいさんで披露宴をさせて頂きます。
当日を迎えることが心から楽しみになる、素敵なお時間でした。

京料理さくらいの皆様、ありがとうございました。

LST京都店 和婚プランナー K


KYOTO CUISINE, SAKURAI (RYOUTEI RESTAURANT)

Recently I had an opportunity to have lunch with the people from “Sakurai (ryoutei restaurant)”.

We spent a good time under one of the cherry trees lined along Kamo River.
It has been a kind of regular event in the spring for us.

We talked about many things such as about the history of Sakurai, Kamigamo Shrine and all the guests we provided our service in the past.
And one of them said “I cannot find better job than my current one at Sakurai, because I love cooking and I’m appreciated for what I do.”

The wedding guests who attended the reception held at Sakurai always told us that their meals were fantastic.
Surely, the guests felt the sincere hospitality of Sakurai people.

Two of our staff are going to have their own wedding reception at Sakurai this year.
I’m now more looking forward to the events as I shared such a wonderful time with Sakurai people.

Thanks for everyone from Sakurai.

By K / Japanese Style Wedding Planner, LST Wedding Kyoto

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
【 2015年04月17日 】【 京のコト
ページトップへ