LST

京のひとひら | KYO NO HITOHIRA

土用の丑の日 京料理さくらいさん

土用の丑の日(30日)に京料理さくらいさんより
LSTスタッフにうなぎをいただきました。

  • ふっくらとしたうなぎと山椒
    たいへん美味しくいただきました。
  • Grilled Unaghi, very soft and juicy with sansho(=Japanese pepper) powder on top.
    It was really delicious.

IMG_20160730_204453

  • 上賀茂神社さんから近く、徒歩で移動できる
    お庭の美しい、会場です
  • “Kyo-ryori Sakurai (ryoutei restaurant)” has a beautiful garden and is located within walking distance from Kamigamo Shrine.
    It is a great venue to hold a wedding reception.

0050

いつも温かいお心をいただき
スタッフ一同、感謝いたしております。

さくらいさん、誠にありがとうございました。

LSTウエディング N


“DOYO USHI-no-HI”, KYO-RYORI SAKURAI

“Kyo-ryori Sakurai (ryoutei restaurant)” treated LST staff with “Unaghi(=freshwater eel) Donburi”.

Thanks so much for your warm hospitality, Sakurai.
All the LST staff appreciate it.

By N / LST Wedding

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
【 2016年07月31日 】【 京のコト
ページトップへ