LST

京のひとひら | KYO NO HITOHIRA

夏のご挨拶

京料理 木乃婦さんより
夏のご挨拶で鱧寿司をいただきました。

IMG_0111

「夏の味」といえば「鱧」といわれるほど、
京都では鱧料理がよく食べられています。
この時期になると、毎年、料理人さんが
ご挨拶をかねてLSTサロンまで届けてくださいます。

IMG_0120

京の夏をひとあし早く感じたひとときでございました。

木乃婦さんならではの鱧寿司、いつもありがとうございます。

LSTウエディング N・I


GREETING FOR SUMMER

The chef of “Kyoryouri Kinobu” brought us “Hamozushi (sushi with conger)” as a gift for summer.

“Hamo (conger)” is one of the most popular summer dish in Kyoto and everyone eats “Hamo”.

Every summer, he visits us to give a greeting for summer with their “Hamozushi”.

We could taste summer of Kyoto slightly earlier than others.

Thanks for the special gift of “Hamozushi”, Kinobu.
We are really grateful for their hospitality.

By N and I / LST Wedding

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+
【 2015年06月30日 】【 京のコト
ページトップへ